Hugo Magro

O artyście

Hugo Magro urodził się w Lisbonie w 1975 roku. Sztuką filmową zajmuje się od roku 2013. Bierze udział w projektach filmowych, literackich oraz fotograficznych. Jest również reżyserem serii dokumentalnej o autorach i literaturze pt. „Arquipélago", dostępnej online. 

Filmografia:
 
Terra Besta (2017)
Não Humano (2015)
Íris  (2014) 
Pedro (2014)
Nuvola (2013)
●●●– – –●●● (2013)

Przeszłe wydarzenia

Filmy

Znajdujesz się na stronie archiwalnej. Przejdź do serwisu aktualnej edycji Festiwalu.

Informacje

Udostępnij: